LGS Türkiye Birincisi Mert Atay Gül, Senatomuza Konuk Oldu

2024 yılı LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sonuçlarına göre 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Mert Atay Gül ve babası Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Gül, Üniversitemiz Senatosu’na konuk oldu.

Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan ağırlamaya Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ve senato üyelerimiz katıldı.

Mert Atay Gül'ü tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Bu sene LGS Türkiye birincisi olan Mert, elde ettiği başarısıyla şehrimizi ve Kırıkkale Üniversitesi ailesini gururlandırmıştır. Mert’in babası Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Gül’e böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür ederim.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’a nazik davetleri için teşekkür eden Prof. Dr. Serdar Gül, “Sağ olsun Mert bizi gururlandırdı. Mert’in Kırıkkale’de çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Şehrimizde çok iyi okullar ve öğretmenler var. Bu nedenle başka bir yere ihtiyacımız olmadı. Mert, çok çalışmaktan ziyade planlı bir şekilde çalıştı.” şeklinde konuştu.

Mert Atay Gül'le sohbet eden ve Gül’e hediye veren Rektörümüz, LGS şampiyonu Mert’i 4 sene sonra Üniversitemizde görmekten büyük bir memnuniyet duyacağını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Prof. Dr. Serdar Gül ve Mert Atay Gül’ün günün anısına fotoğraf çektirmeleriyle ziyaret sona erdi.