Üniversitemiz ile Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

2024 Emekliler Yılı münasebetiyle Üniversitemiz ile Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Akturan’ı makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, imza öncesinde Üniversitemizin yapmış olduğu akademik ve sosyal çalışmaları Hüseyin Akturan’a anlattı. Rektörümüz, toplumun bütün kesimlerinin yaşam kalitesine katkı sağlayacak, akademik ve sosyal gelişimlerine destek olacak projelere önem verdiklerini ve bu kapsamda Üniversitemizin çok sayıda çalışma yaptığını belirtti. Protokolün, uzun yıllar boyunca farklı alanlarda verdikleri hizmetle ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan emeklilerimize yönelik olması yönüyle çok değerli olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Akturan’a teşekkür ederek protokolün hayırlı olmasını diledi.

Kırıkkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Akturan, samimi düşünceleri ve protokole katkıları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’a teşekkür etti.